Schilderwerken

Alle voorkomende schilderwerken kunnen worden uitgevoerd door het team van Kris Mast. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, grote of kleine opdrachten: wij staan voor u klaar.


Binnen- en buitenschilderwerk

U kan bij Kris Mast terecht voor vele soorten schilderwerk, zowel binnen als buiten. Wij verzorgen het binnenschilderwerk voor o.a. uw muren, plafonds, ramen, deuren en trappen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw radiatoren te laten spuiten.

Ook op het vlak van buitenschilderwerk heeft Kris Mast u veel te bieden. Zo kan u uw gevels laten reinigen en schilderen. Maar net zoals bij het binnenschilderwerk kunnen wij ook uw ramen en deuren buiten van een nieuw likje verf voorzien. U kan bij Kris Mast ook terecht om uw dakgoten, carports en hekwerken te laten schilderen of om uw slagluiken te laten spuiten. Kris Mast helpt u graag verder!

Merken en advies

Kris Mast adviseert u graag over de materialen die u het beste kan gebruiken bij de werkzaamheden. Wij werken enkel met professionele merken van uitstekende kwaliteit.
Denk maar aan Sigma, al sinds de 18de eeuw behoren zijn tot het beste wat de mark te bieden heeft. Of Boss Paints, waar kwaliteit primeert over kwantiteit. Herbol biedt dan weer een praktisch assortiment aan met kwalitatieve en degelijke producten. Terwijl Sikkens met meer dan 200 jaar ervaring steeds eerste klas producten kan aanbieden.

Aarzel niet om Kris Mast te contacteren voor professioneel advies of om vrijblijvend een gratis prijsofferte aan te vragen.